Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruskie Szmaty ( Przepraszam za Słownictwo )

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę do sedna, czy wy tez tak macie że jak Ruska szmata wam się trafi to macie po grze ?.

Jest ch*j i kaplica Rosja potrafi tak spier*lić grę że to szok, powinni stosować bany na 7 dni za Rosyjskie ofermy, co wy sądzicie o Rosyjskich szmatach które niszcza rozgrywki, bo mnie to osobiście dobija, co mi sie nie trafi Rosyjska szmata to leży cały team, nie mówiąc tu jak się trafi 3 jebaków w teamie to już w pierwszej minucie powinna być opcja surrender + Baned Russia.

Opublikowano

Jak widzę człowieka z nickiem w cyrlicy, to pisze mu, że nie bd się zniżać do jego poziomu, i grać z takim lowem, po czym quitam z gry/ide na afk.

Opublikowano

@up

Nie zawsze mają te literki a dodajmy do tego ze mozesz się w połowie dowiedzieć z kim grasz..

@topic

Takich noobów trzeba tępić zawsze idę na Afk ale i tak to wkurwia człowieka.

Opublikowano

mial byc osobny serwer dla russow i brak dostepu do Nordica i Westa ale jak to riot jak cos zapowiada to trzeba czekac pare miech

PS: Przez rusow wlasnie siedze w elo hell

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Jak chcecie sie pouzalac to iddcie do kosciola

To prawda ze z ruskami sie nie da grac ale co zrobic w kazdej grze sa jakies nooby

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

"Powiem" tak co 2/3 meczu spotykam ruska zdarza się ogarnięty ale to raz na 50meczy a reszta to takie cioty które wyzywają od noobów w takiej sytuacji blokuje ich albo mam po prostu wyjebane po całości. Ale to nie tylko ruski takie słabe Polacy nie lepsi chociaż polaków ogarniętych jest nieco więcej.

//

Opublikowano

Mnie tez denerwują ale nie lece na afk od razu , bo wtedy my wychodzimy na gorszego noobsa. Nie placze tylko gram i proboje cos robic. Ale jak na starcie we 2 ida na mida to wiadomo ze gra skazana na porażke. Ale Polacy lepsi nie sa , przynajmniej spora ich część. Nie wiem czemu ale nie lubie z Polakami grac i tyle.

Opublikowano

Grywam z kilkoma dobrymi ruskami I nie moge o nich nic złego poweiedzieć, zauważcie na przykład taki moscov 5 :P owned normalnie,

zdazaja sie słabi gracze z każdego kraju, ruscy nie sa ani lepsi ani gorsi, tylko trzeba wierzyc ze sie wygra i im w tym pomóc, nie od razu hejtować, Wystarczy poprosic zeby pisali po angielsku, dogadac sie i wygrasz.

Być pozytywnie nastawionym to podstawa bo jak zaczniecie narzekac w grze ze ruscy, oni moga was reportowaćza :

"Negatywne nastawienie w grze"

Samą dobrą postawą sie wygrywa.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Praktycznie wszyscy raz grałem z w miarę spoko ruskiem ale cały czas prawie miałem ruskow w grze którzy są tak powaleni że wolałem zrobić nowe konto na west ponieważ tam jest mniej tych game ruinerów

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Gram dużo, i na 30 lvl na rankedach, draftach i nawet normalach na eastcie rusków nie spotykam.

Pewnie są jacyś ale: żaden normalny rusek nie pisze cyrylicą. Więc nie wiecie że to rusek. A jak jest debilem to pisze cyrylicą i psuję grę.

Tym o to sposobem sądzicie że wszyscy ruskowie to nooby, :)

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

na wescie jest niewiele ruskow, a jak juz sa to z normalnym nickiem i mozgiem

Tyle, że on płacze, bo mu ruski niszczą normale, a nie rankedy. Koniec świata.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

moim zdaniem czesciej sie trafia polaczek ktory to mysli ze jest pro i wszystkimi by od razu rzadzic chcial

czesto trafiali mi sie koffani rodacy ktorzy majac staty 2-3 razy gorsze niz najgorszy gracz w druzynie to wyzywali od feederow i kazali reportowac a na siebie juz nie popatrza nawet

szczerze wole grac z ruskimi bo sa bardziej wporzadku niz wiekszosc polakow ktorzy to przerzucili sie z minecrafta :)

takie jest moje i kilku kumpli zdanie na temat eu lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...